Vzácný nález drabčíka v Krkonoších!
Pravidla fóra
Pravidla fóra
Zde je povoleno vkládání příspěvků a obrázků neregistrovaných návštěvníků. Prosíme o zachování slušné konverzace a vkládání příspěvků a obrázků co se týkají entomologie. Nevhodné a urážlivé příspěvky budou moderátory či administrátory smazány. Časté opakování takových to příspěvků může mít do budoucna uzavření tohoto fora.
Pravidla fóra
Zde je povoleno vkládání příspěvků a obrázků neregistrovaných návštěvníků. Prosíme o zachování slušné konverzace a vkládání příspěvků a obrázků co se týkají entomologie. Nevhodné a urážlivé příspěvky budou moderátory či administrátory smazány. Časté opakování takových to příspěvků může mít do budoucna uzavření tohoto fora.
Vzácný nález drabčíka v Krkonoších!
Dobrý den všem, chtěl bych se s vámi podělit o svůj nedávný nález. Během výletu v Krkonoších jsem objevil exemplář drabčíka, kterého se mi nedařilo identifikovat. Po konzultaci s kolegy entomology jsme dospěli k závěru, že se jedná o velmi vzácný druh, který nebyl v této oblasti dlouho zaznamenán. Přikládám fotografie, abyste se mohli podívat a případně přidat nějaké informace. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás narazil na podobný exemplář a jaké máte zkušenosti s tímto druhem drabčíka. Děkuji za vaše názory!.
-
Re: Vzácný nález drabčíka v Krkonoších!
Fotografie se nepřiložily.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaky to je vlasntne druh???
-
Zkuste naspat k čemu jste došli a možná s kým konzultoval když už není foto, drabčíci mně zajímají.
-
Pozdravujem. Presne ako píše Marion bolo by dobré napísať aspoň o aký druh sa jedná, keď už nie je foto. Potom by sa Vam k tomu vedel vyjadriť.
-
Hmm..Není to nějaký feik?? ...odpovědi se zřejmě ne...dočkáme..