Uvítal bych rady na domácí udělátka nebo třeba fotky. Díky za odpovědi.

Špičku mají slabší něž 2 špendlík, ale přesto pevnou. Jediný problém je, že ta špička je náchylná ke zlomení. Vím o dvou výrobcích Drumont a Rubis oba ze Švýcarska. Já je kupoval v USA u nás je mají některé laboratorní potřeby, ale jsou strašně předražené (třeba 1200-2000 kč, ale i víc). V USA jsem za ně platil cca 22-26 USD (podle druhu) + poštovné.albert001 píše:Tak jemné, aby se daly použít na dřepčíky? Kde se to pořizuje?
Jasně taky vše preparuju pod buinclem, i když na blízko vidím dobře, ale zvykl jsem si na to a je to pohodlnější. Mám různá udělátla od minucií až po 1 špendlík většinou vše zapíchlé v kouscích špejlí (5 - 10 cm) buď obyčejných nebo silnějších bukových z modelářských potřeb. taky jsem si vyráděl i udělátka z jiných materiálů - třeba z polystyrenu (teda klasického ne pěnového nad kahanem jsem si vytahoval z kusů rámečků z plastikových modelé různě silné tupé jehhy nebo i při troše šikovnosti docela ostré. každý má svůj způsob a zvykmarion píše:Na mrňavky to musí být hlavně cit v ruce, proto něco pružného na násadce-minucie, nebo něco pevného ale v ruce-špendlík-je krátký a menší páka...
Hledal jsem cosi po netu a našel jsem tenhle web s hodinářskýma zlatnickým vercajkem - hodinářská vlasová pinzeta:Haci píše:Špičku mají slabší něž 2 špendlík, ale přesto pevnou. Jediný problém je, že ta špička je náchylná ke zlomení. Vím o dvou výrobcích Drumont a Rubis oba ze Švýcarska. Já je kupoval v USA u nás je mají některé laboratorní potřeby, ale jsou strašně předražené (třeba 1200-2000 kč, ale i víc). V USA jsem za ně platil cca 22-26 USD (podle druhu) + poštovné.albert001 píše:Tak jemné, aby se daly použít na dřepčíky? Kde se to pořizuje?