Zvláště determinační vlákna bych po úpravě ponechal, aby tam byla fotka, výsledek determinace ev. PDF nebo odkazy na literaturu, zrovna v tématu o roháčích, jsou zajímavé údaje, je škoda smazat. Naopak ty spousty plků bych mazal hned. Ono, když se na to zpětně podívám on ten "Vindobon" měl částečně pravdu, asi jsme hrozně ukecaný národ.
Už se mi stalo, že jsem něco hledal co určitě bylo na foru a už nenašel-hlavně v determinacích a odkazech na literaturu, vím, že je s tím hodně práce, ale některé údaje se hodí. Uvažuju o koupi binoklu a v príslušném tématu je spousta užitečných rad, ale taky spousta odkazů na internet, kde ty stránky už nefungujou, takže něco z toho je zajímavé a důležité a něco zbytečné-třeba odkaz na nabídku a aukru. Jinak takhle teď budou všichni psát co mazat a ostatní se budou vyjadřovat co nemazat a výslekdem bude spousta příspěvků o ničem.
Bohužel za mně jednoduché řešení neznám, ale klidně můžete vymazat všechny moje příspěvky, odmítám ale psát to ke každému zlášť a dávat sem znova nějaké odkazy nebo PDF, které jsem už jednou dal a byly vymazány.
To už mi přijde jednodušší-pokud se bude mazat pro přehlednost a spoustu dat-dát pevný čas smazání-automatického, aby si to zájemci mohli včas uložit.
Je to složitá situace a nezávidím ji.
Po přečtení moderátory možno smazat