Mám na mysli především ve forech s názvy "nabízím, sháním atd.". Třeba i v obecnějších determinacích vám někdo něco určí a pokud nijak potom nezareagujete, tak nepoznáme jestli jste spokojeni a jestli jste si to přečetli......pak stačí napsat třeba jen díky, možno smazat. Samozřejmě, že zajímavé informace tu zůstanou nebo budou přesunuty jinam...nebojte.
Označení příspěvků na smazání
- Renno
- moderátor
Označení příspěvků na smazání
Kolegové mohu opět poprosit, pokud narazíte na nějakej svůj již zcela neaktuální a zastaralej příspěvek, prosím napište do něj "možno smazat" a já to vyčistím.
Mám na mysli především ve forech s názvy "nabízím, sháním atd.". Třeba i v obecnějších determinacích vám někdo něco určí a pokud nijak potom nezareagujete, tak nepoznáme jestli jste spokojeni a jestli jste si to přečetli......pak stačí napsat třeba jen díky, možno smazat. Samozřejmě, že zajímavé informace tu zůstanou nebo budou přesunuty jinam...nebojte.
Jen se snažíme to tu udržovat alespoň trochu v udržitelných mezích čištěním již zbytečných příspěvků....děkuji moc za pochopení a spolupráci. 
celosvětově - rod Trichodes, Pyrochroidae, Calosomatina
- Renno
- moderátor
Re: Označení příspěvků na smazání
Prosím uživatele fora aby označili - MOŽNO SMAZAT, své již neaktuální a neplatná témata především v sekci " nabízím" a "sháním"....pomohlo by nám to při čištění fora. Díky za spolupráci.
celosvětově - rod Trichodes, Pyrochroidae, Calosomatina